Heb je net als ik al van alles geprobeerd om zelf een leuke website in elkaar te knutselen en is het toch niet gelukt? Dit werkte niet, dat werkte niet, de kleuren waren niet zoals je wilde, kortom je hebt dezelfde stress doorlopen als ik. Totdat ik deze cursussen ontdekte ... wat een verademing en wat een service. Ook deze site heb ik zelf gebouwd en daarna nog veel meer. Klik maar eens op de cursussen en doe net als ik, bestel ze !!

Main Top

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore.

 

Joomla Templates zelf bouwen

Met je zelf ontworpen Joomla Template je eigen website vorm geven?

Zelf bepalen of je menubalk links - recht - of bovenaan staat? Een eigen gezicht geven aan alle verschillende pagina's en een online enquete inbouwen? De kleuren laten veranderen op elke pagina of verschillende achtergrondfoto's bij elke categorie? 

Sluit dit aan bij jouw idee?

Dan ben je aan het juiste adres. Deze Joomla 3 Template Cursus is compleet vernieuwd en aangepast aan de laastste Joomla versie. Deze cursus bevat alles wat je nodig hebt om zelf je template te bouwen. Ik voorzie je van de benodigde kennis en lever je kant en klare gereedschappen om je eigen Joomla Template te ontwikkelen. Natuurlijk bouw je direct een responsive template, een Joomla Template dat meeschaalt met alle devices waarop je jouw website kunt bekijken. Of je nu op je laptop, je tablet of je telefoon kijkt, jouw zelf ontwikkelde Joomla Template ziet er overal uit om door een ringetje te halen.

De Joomla 3 Template Cursus

Allereerst iets dat je waarschijnlijk gerust zal stellen: je hoeft niet zelf te programmeren, alle benodigde programmeercode heb ik in kleine codeblokjes voor je klaar gezet. Voor je deze codeblokjes gebruikt, vertel ik je hoe de code is opgebouwd en waar de code voor dient.

Dan nu aan de slag:

Allereerst heb je een aantal programma's nodig, je gereedschap, om Joomla 3 Templates te kunnen bouwen
Ik laat je zien waar je deze programma's GRATIS kunt downloaden en misschien nog wel belangrijker, hoe je er mee dient te werken.

Als eerste kijken we uit welke onderdelen een Joomla 3 Template is opgebouwd en wat de functie is van deze onderdelen. Deze onderdelen functioneren samen als een template en ik leer je door middel van meer dan 100 video's hoe je deze onderdelen optimaal kunt integreren, zeg maar laten samen werken. En misschien nog wel belangrijker, hoe je deze onderdelen zelf ook kunt opbouwen.

Een website is tegenwoordig niet meer compleet wanneer hij niet responsive is ofwel niet speciaal geschikt is gemaakt voor tablet en smartphone. Daarom vind je ook meerdere video's die dit onderwerp in begrijpelijke taal, met tal van voorbeelden, duidelijk maken. Wist je overigens dat Google jouw Joomla Website minder hoog in de zoekresultaten laat zien wanneer deze niet geschikt is voor tablet en smartphone?

Geen website is compleet zonder afbeeldingen. Je achtergrond, foto's bij je teksten, het kan allemaal in een Joomla Template. En het mooie is, na het doorlopen van de Joomla 3 Template Cursus kun jij bepalen hoe, waar en wanneer er foto's getoond worden in jouw website. Je leert bijvoorbeeld een diaslider integreren, posities in je template aanpassen en je lert ook hoe je met een variabele breedte kunt werken zodat je 1, 2 of 3 kolommen in beeld krijgt 

En als je toch bezig bent, leer ik je ook ...

  • wat een Twitter Bootstrap framework is en hoe je dit kunt gebruiken
  • hoe je ingewikkelede componenten en extensies inbouwt in je Joomla 3 Template
  • hoe je eventueel andere gebruikers van je Joomla 3 Template de kleuren kunt laten aanpassen
  • hoe je het logo kunt laten variëren van je zelf gemaakte Joomla 3 Template
  • en nog veel meer…

Wil je een template bouwen dat jouw look and feel uitstraalt? Een Joomla 3 Template dat je helemaal zelf ontworpen hebt? Dan is deze Joomla 3 Template Cursus een echte aanrader. 

Even samenvattend is dit wat de Joomla 3 Template Cursus inhoudt:

  • Je krijgt van mij in meer dan 100 video's alle basiskennis, de technieken en de tools die nodig zijn voor het bouwen van een Joomla 3 Template
  • Omdat alles online staat kun je leren in je eigen tempo, je kunt elke video oneindig keer bekijken, je kunt de video's zelfs downloaden.
  • Je krijgt van mij een inlog op mijn website en je kunt vervolgens "levenslang leren" zoals onze regering promoot.
  • Het Joomla 3 Template dat je leert bouwen zal jouw eigen Google Mobile vriendelijke template zijn.

knop joomla cursus bestellen